Подворье. Форум о сельском хозяйстве.

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Купівля фену

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім привіт. Хочу купити жінці новий фен. А то у неї вже старий і погано працює. Порадьте мені якісний і не дуже дорогий фен, та інтернет-магазин де його можна купити. Буду вдячний за поради.

0

2

Привіт. Я собі минулого року купила новий, чудовий фен. Можу вам підказати надійний інтернет-магазин, де купувала собі. Там є з чого вибрати, і ціни нормальні. Якщо зацікавило, звертайтеся.

0

3

Чесно кажучи я вже перерив не один магазин. Але всі мої пошуки виявилися марними. А дружині дуже потрібно. Скажіть, який саме фен ви собі купили? І в який магазин мені краще звернутися?

0

4

Я собі купувала новий, якісний фен https://allo.ua/ua/feny/ в інтернет-магазині Алло і залишилась задоволеною своєю покупкою. Обрала собі Rowenta CV888LF0. Він легкий та зручний у використанні, має декілька режимів швидкості та температури, що дозволяє підібрати найкращий варіант для волосся. Завдяки функції іонізації, волосся стає більш гладким і блискучим, а також зменшується статична електрика. Також він має низький рівень шуму. На сайті магазину є безліч інших чудових варіантів. Бажаю вдалої купівлі.

0